KAUDELLE 2019 - 2020 ILMOITTAUTUNEET JOUKKUEET:

JOHACON

KONE INDUSTRIAL

MIMMIT VERAL

STEELFEST CREW

BILISKOULU

SV-SHOCKS

ELKOME

Musta Kasi tarjoaa Jjälleen mukavaa tekemistä ja yhdessäoloa POOL biljardin parissa!

Joukkue voi koostua saman yrityksen, yhdistyksen tai seuran jäsenistä. Voit muodostaa joukkueesi myös kaveriporukasta.

Pelipäiviä ovat maanantait klo 18, alkaen 14.10.2019. Pelipaikka on biljardisali Musta Kasi, Hyvinkää. Joukkueilla on pelejä keskimäärin, joka toinen maanantai.

Peliformaatti: Joukkueet pelaavat joka pelipäivänä 1-2 ottelua. Ottelu koostuu 7 erillisestä pelistä. Lajit ja voittomäärät ovat:

3 x single 8-pallo 2 voittoon

3 x single 9-pallo 3 voittoon

1x doubles 9-pallo 3 voittoon

Pelataan sarjamuuotoisena (1 piste/ voitettu peli)

Osallistumismaksu: 80 €/joukkue/kausi

Firmaliiga järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6 joukkuetta. Joukkueiden maksimimäärä on 20 kpl.

Joukkueen kokoonpano/ottelu on minimissään 3 henkilöä, mutta osallistua voi myös kahdella pelaajalla (joukkue joutuu luovuttamaan yhden singlepelin/pelaaja). Joukkueeseen voi lisätä pelaajia kesken kauden kuitenkin siten, että pelaajien maksimäärä on 8 pelaajaa. Otteluissa sama pelaaja ei saa esiintyä kuin yhdessä 8-pallo ja yhdessä 9-pallo pelissä. Finaaleissa on pelioikeus, mikäli on kauden aikana pelannut vähintään 3 peliä.

Finaalit pelataan keväällä 2019 erikseen ilmoitettavana ajankohtana (todennäköisesti perjantai 8.5.2020). Kaikki joukkueet pääsevät finaaleihin. Finaalikaavioon sijoitetaan 4 parasta joukkuetta runkosarjan mukaan. Riippuen osallistuvien joukkueiden määrästä finaali pelataan joko yhdessä tai kahdessa lohkossa.

FINAALIN LAJIT OVAT:

TBA

Palkinnot: 80 % osallistumismaksuista jaetaan finaalien voittajalle ja kakkoselle suhteessa 65 %/ 35%. Mikäli finaaleissa on kaksi lohkoa saa ylempi lohko 65 % ja alempi 35 % palkintopotista.

Ilmoittautuminen torstaihin 10.10.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen mika@mustakasi.fi tai ilmoittutumalla Musta Kasin tiskille. Ilmoita joukkueesi nimi, tiedossa olevien pelaajien nimet ja "kapteeninne" nimi sekä yhteystiedot (puhelin/sähköposti).

Kilpailunjohtajana toimii Mika Palviainen 040 8665 028, jolta saat myös tarvittaessa lisätietoja.

RIIPPUMATTA SUKUPUOLESTA, IÄSTÄ TAI PELITAIDOISTA OVAT KAIKKI TERVETULLLEITA MUKAAN!